UPISI Rezultati upisa za 2023./2024. OBJAVLJENI su na našoj web stranici.

e-Upisi u vrtić za pedagošku godinu 2022./2023.

U dječjim vrtićima čiji je osnivač Grad Zadar – Dječji vrtić Radost, Dječji vrtić Sunce i Dječji vrtić Latica – provest će se elektronički upisi preko web aplikacije koja se nalazi u sustavu e-Građani (državni portal, poveznica https://gov.hr ).

U sustavu e-Građani dostupna je aplikacija Upisi u dječje vrtiće, poveznica https://e-upisi.hr preko koje će u upisnom roku od 16. lipnja do 24. lipnja 2022. roditelji/skrbnici moći prijaviti dijete na upis u vrtiće Grada Zadra.

Preduvjeti korištenja web aplikacije Upisi u dječje vrtiće su:
• pristup internetu,
• posjedovanje vjerodajnice za prijavu u sustav e-Građani.

Prijava u sustav e-Građani za upis u vrtić moguća je korištenjem bilo koje od 27 različitih vjerodajnica (https://gov.hr/hr/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1792 ).

Za ispunjavanje zahtjeva za upis dovoljna je vjerodajnica niske razine sigurnosti.

Preporuke prije prijave za upis:

  • Roditelji/skrbnici prije upisnog roka mogu provjeriti podatke koji su od značaja za upis. U sustavu e-Građani https://gov.hr mogu se pogledati dostupni podaci, odnosno dokumenti o korisnicima i djeci, npr. je li svima u obitelji prijavljena ispravna adresa prebivališta, podaci o radnom odnosu u HZMO i slično.
  • Dokument koji se ne može povući iz sustava e-Građani, a obvezna je dokumentacija, je Potvrda o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić (potrebno ju je priložiti u pdf formatu).
Skip to content