UPISI Rezultati upisa za 2023./2024. OBJAVLJENI su na našoj web stranici.

Zadarski mališani iz vrtića obožavaju svog trenera Dominika

Rad s vrtićkom djecom nije rezerviran samo za žene. S “Cicibanima” iz zadarskoga dječjeg vrtića Sunce kao sportski voditelj radi Dominik, kojega su djeca u početku zvala teta.

 

Bio on njihov vrtićki tetak, teta, trener ili samo Dominik, djeca ga jednostavno obožavaju. Kao ozebli sunce ova skupina čeka svojih pola sata četvrtkom kada će se rastrčati po dvorištu uz zanimljive igre, sportske rekvizite i budno oko svojeg sportskog tetka, piše Radio Zadar.

 

– Zvali su me barba, teta, tetak, kasnije su počeli zvati sportski trener ili trener kratko, kaže Dominik Pavić, sportski voditelj u vrtiću.

 

Ovaj kineziolog obiđe na dan i do tri mjesta na zadarskom području. Njegovi mali rekreativci djeca su iz čak 27 skupina. Nikad nije zamišljao da će raditi s ovako malenima, ali sada je presretan u njihovu društvu.

 

– Nema glume, djeca odmah znaju pročitati sve, tako da je to sasvim neka druga priča nego u radu sa starijom djecom, kaže Dominik.

 

– Djeca isto vole promjene kao i mi, prihvaćaju ga isto kao i nas, roditelji su već navikli i žao mi je što nema još muških odgajatelja, rekla je Hanja Kresović, zadarska odgojiteljica.

 

Bili oni pravi mali profesionalci ili samo rekreativci, sport je mnogo više od dobre forme.

 

– Prihvaćanje od strane grupe, želja za timskim radom, želja za pomoći drugom djetetu u igri, naglašava Dominik.

 

Originalni članak pročitajte na: https://ezadar.net.hr/dogadaji/4218202/zadarski-malisani-iz-vrtica-obozavaju-svog-trenera-dominika/

Skip to content