UPISI Rezultati upisa za 2023./2024. OBJAVLJENI su na našoj web stranici.

"Veliki" srednjoškolci o STEM-u učili od "malih" Kockića

Proteklog petka, skupina “Kockići” iz Dječjeg vrtića “Sunce”, područnog objekta Ciciban, uključila se u obilježavanje manifestacije “Eko dani”, Prirodoslovno-grafičke škole Zadar.

 

Predškolci iz “Sunca” su participirali u ovom događaju, provodeći aktivnosti iz STEM područja. Naime, Dječji vrtić “Sunce” već tri godine sudjeluje u projektu iz ovog područja upravo sa Prirodoslovno-grafičkom školom. Sudjelovanje u ovoj manifestaciji nastavak je dugogodišnje suradnje, a sigurno je da će se ta suradnja i nastaviti. Ovog puta su veliki imali priliku učiti od “malih”.

 

– Interes u našoj skupini za ovo područje traje i dalje. Djeca nas svaki put odvedu u nekom drugom smjeru, nadograđuju svoje postojeće spoznaje te uspostavljaju nove uzročno-posljedične veze. Mi ih pratimo i dok god interes postoji, a istovremeno i same budemo potaknute na istraživanje od strane djece, pojasnile su nam odgojiteljice Hanja i Gabrielle Anne.


Originalni članak pročitajte na: https://www.057info.hr/vijesti/2022-05-02/veliki-srednjoskolci-o-stem-u-ucili-od-malih-kockica

Skip to content